Incendi d’indústria de l’Ametlla de Mar, controlat i en vies d’extinció

Incendi d’indústria de l’Ametlla de Mar, controlat i en vies d’extinció

El conseller d’Interior, Miquel Buch, s’ha desplaçat, a la matinada, al lloc de l’incendi per interessar-se de situació i fer costat als operatius

Aquesta matinada, poc després de les 01.30 hores, els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l’incendi, que es va declarar ahir a la tarda, a la indústria de pesca i comercialització de tonyines situada a la plaça Polígon Industrial de l’Ametlla de Mar.

Durant tota la nit, els efectius dels Bombers, han estat remullant les instal·lacions, i, a hores d’ara, amb 9 dotacions (5 vehicles d’aigua i 4 de comandament), continuen treballant per acabar d’extingir els punts calents. Els treballs es concentren en remullar una petita part de la nau principal, de 4.500m2, on hi havia la part de producció, i en assegurar que no pugui revifar cap punt.

A més, aquest matí, personal del grup de recolzament d’estructures i col·lapses  dels Bombers han revisat l’estructura de la nau principal, la qual ha col·lapsat i ha quedat totalment afectada. Les oficines, situades en un annex i la nau frigorífica, associada a la part posterior de la principal, zones on els Bombers van poder evitar-ne la propagació de l’incendi, no han patit danys estructurals. 

Al lloc, també treballen dues patrulles dels Mossos d’Esquadra i efectius de la Policia Local per realitzar tasques d’investigació i de control d’accessos.

El conseller d’Interior, Miquel Buch, s’ha desplaçat, aquesta matinada, al lloc de l’incendi per interessar-se de situació i fer costat als operatius en les tasques d’extinció.

Deixa un comentari

*